Семінар-практикум музичних керівників закладів дошкільної освіти.

28 листопада 2017 р. на базі дошкільного закладу "Журавлик" Великодимерського НВО відбувся семінар-практикум музичних керівників закладів дошкільної освіти на тему: "Патріотичне виховання дітей дошкільного віку в контексті художньо-естетичного розвитку."

На семінарі були присутні:

Ткаченко В.М.,методист РМК;

Дубовик Т.П., керівник РМО музичних керівників закладів дошкільної освіти та музичні керівники закладів дошкільної освіти району.

Учасники семінару переглянули заняття в старшій групі "Бджілка" на тему «Бабусин спадок», поділилися своїми напрацюваннями, досвідом роботи, обговорили хвилюючі питання, визначили шляхи їх вирішення, розробили та прийняли рекомендації відповідно до теми.

Стешенко Тетяна Василівна, музичний керівник Світильнянського НВК.

Враження про садочок «Журавлик».

Надзвичайно приємно було відвідати садочок "Журавлик", який презентувала Дзюба Наталія Григорівна. Садочок дуже сучасний, комфортний і естетично оформлений. У кожній кімнаті є патріотичні елементи: державна символіка, куточки громадянина, елементи народного українського одягу. Гості семінару потрапили у справжнісіньку казку, подаровану вихованцями та їхніми вихователями.

Особлива подяка від педагогів музичному керівнику Калашник Любові Володимирівні за відкрите заняття «Бабусин спадок», проведене на високому методичному рівні. Загальна атмосфера семінару надихнула гостей на виконання народних пісень. Адже українець без пісні, як птаха без крил.

Кiлькiсть переглядiв: 75