Вчитися ніколи не пізно.

02 листопада 2016 року на базі Великодимерського НВК відбувся семінар-тренінг для учителів англійської мови району, який провели представники міжнародного освітньо-методичного центру Pearson - Dinternal. Дуже цікаво та на високому професійному рівні методист центру Геннадій Білоус провів заняття з англійської мови по вивченню лексики та акцентував увагу на важливих аспектах методики викладання англійської мови у контексті сучасних вимог.
Спеціаліст з британської навчальної літератури Анна Сосіна ознайомила присутніх з новими навчально-методичними комплексами видавництва для викладання у 1-11 класах та посібниках по підготовці до ЗНО. Сучасна виставка продукції видавництва знайшла відгук у серцях педагогів.
У підготовці семінару взяла участь методист відділу освіти Герасименко С. М., яка висловила слова подяки міжнародному освітньому центру за співпрацю у сфері міжнародного співробітництва.
Також була розіграна лотерея, коли щасливчики стали володарями постерів, словників та навчальних посібників, які, безумовно поповнять навчальні кабінети англійської мови. У семінарі взяли участь вчителі НВК Хероїм Н. В., Дудар М. А., Дудар А. В., Вербська Л. Ф., Матковська У. В., Крук Н. С.
Цей захід мав практичне спрямування на основі автентичних НМК. Ми працювали разом заради міжнародних стандартів викладання англійської мови в Україні.

Автор: Аліна Дудар, заступник директора НВК.

Кiлькiсть переглядiв: 75