Про зарахування дітей до 1-го класу.

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, наказу Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», листа-роз’яснення Міністерства освіти і науки України щодо застосування окремих положень нового Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти від 09.04.2019 р. N 1/9-227, Статуту навчального закладу, згідно заяв батьків та пакету документів (копії свідоцтва про народження дитини, оригіналу медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о),

НАКАЗУЮ:

1. Забезпечити право на першочергове зарахування до початкової школи дітей, які проживають на території обслуговування закладу освіти.

2. Станом на 01.06.2021 року зарахувати до 1-го класу дітей, зареєстрованих на території Великої Димерки, згідно поданих заяв батьків у кількості 128 чоловік.

3. При зарахуванні дітей забезпечити неухильне дотримання Порядку.

4. Забезпечити до 10 червня 2021 року інформування батьківської громадськості про Порядок зарахування здобувачів освіти.

5. До 30 травня 2021 року оприлюднити на офіційному сайті закладу освіти інформацію про зарахування дітей до 1-го класу.

6. Контроль за виконання наказу покласти на заступника директора з навчально - виховної роботи Юхту І.І.

Кiлькiсть переглядiв: 237