Національний університет харчових технологій.

Колектив Національного університету харчових технологій висловлює Вам свою повагу і надає наступну інформацію.

Національний університет харчових технологій – навчально-науковий комплекс, у якому створений замкнений цикл доуніверситетської, ступеневої та післядипломної підготовки і перепідготовки фахівців. До складу комплексу входять 3 Навчально-наукові інститути, 3 факультетів, 2 Інститути післядипломної освіти, 7 філій і 11 коледжів, які розташовані у різних містах України.

Наш університет є державним вищим навчальним закладом освіти, який акредитований за ІУ рівнем і здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців різних освітньо-кваліфікаційних рівнів – від «молодшого спеціаліста» до «магістра» – за 215 освітніми програмами для високотехнологічних галузей економіки.

Всього у нашому навчальному комплексі здобувають знання близько 25 тисяч студентів і слухачів. У навчальному процесі задіяні понад 150 докторів наук та професорів, більше 480 кандидатів наук. Серед них 21 член НАН України та галузевих академій, 19 лауреатів Державної премії України, 16 заслужених діячів науки і техніки та заслужених працівників освіти.

Динамічний розвиток і розширення сфер діяльності – є характерною ознакою нашого університету.

Сьогодні перед Вашими випускниками постає питання: де продовжити навчання після закінчення школи. Звичайно, вони мріють про перспективну професію, яка є необхідною умовою для успішної кар’єри. Кожна людина рано чи пізно повинна відповісти на питання: ким я хочу стати, щоб досягти успіху в житті? Від вірної відповіді залежить надзвичайно багато: повага з боку оточуючих, матеріальний добробут, а також особисте щастя.

Після закінчення навчання в університеті відділ працевлаштування випускників, який створений у 2010 році з метою налагоджування тісної співпраці з роботодавцями та сприянню випускникам і студентам НУХТ у працевлаштуванні, надає тисячному загалу випускників університету, різноманітну допомогу з питань працевлаштування.

Для кожної молодої людини вибір професії має дуже важливе значення. І для того щоб визначитись куди піти навчатись, пропонуємо ознайомитись з Підготовчим відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету (детальна інформація розміщена на сайті університету), який надасть вичерпану інформацію щодо доуніверситетської освіти, а також можливість учням Вашого навчального закладу готуватися до ЗНО за дистанційною формою навчання.

Будемо вдячні за доведення до учнів та їх батьків інформації про наш університет та розміщення плакату про ПІДГОТОВЧІ КУРСИ на сайті Вашого навчального закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 45