Аналіз роботи директора за минулий навчальний рік.

Відповідно до Положення про загальноосвітній навчальний заклад 27.06.2018 року у Великодимерському навчально – виховному об’єднанні пройшов щорічний звіт директора Царик Н. М. про свою роботу перед громадськістю на загальних зборах колективу, з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної системи управління освітою. Присутні були 47 представників педагогічного, учнівського, батьківського колективів та працівники школи. Запрошені: заступники директора по дошкільній освіті д/с «Барвінок» та «Журавлик» та вихователі.

Н. М. Царик зробила аналіз за 2017 – 2018 н.р. стану охоплення навчанням дітей шкільного віку, проаналізувала ефективність впровадження інновацій в закладі, розповіла про організацію різних форм позаурочної навчально - виховної діяльності, доповіла про залучення додаткових джерел фінансування та їх використання, а також розповіла про забезпечення соціального захисту учасників навчально – виховного процесу, про роботу щодо збереження та зміцнення здоров’я учнів і вчителів, зазначила, що в рамках роботи школи над проектом «Шкільне подвір’я – територія радості» до співпраці постійно залучається батьківська громадськість. Надія михайлівна ознайомила присутніх зі стратегічними напрямами роботи навчального закладу, з кадровим забезпеченням школи та здобутками педагогічного та учнівського колективів за 2017 – 2018 навчальний рік, детально зупинилася на реалізації та якості роботи педагогічного колективу в умовах Нової української школи, про використання бюджетних коштів, виділених на школу в межах лімітних асигнувань, про дотримання оптимального режиму навчання, праці та відпочинку учасників навчально – виховного процесу закладу.

Члени педагогічного колективу та батьківської громади виступили з аналізом роботи керівника закладу за минулий навчальний рік, вказали на вміння директора створити доброзичливу атмосферу для творчої і плідноїроботи педагогічного колективу та техпрацівників, на уміння створювати належні умови праці та сприятливий мікроклімат у колективі, зазначили позитивний вплив директора на формування особистості кожного учня школи, акцентували увагу на те, що колектив НВО працює як злагоджений колектив однодумців, метою якого є розвиток творчої активності учнів, висловили подяку директору школи за підтримку іміджу школи, досконале уміння управляти навчально-виховним процесом, успішну реалізацію стратегічної мети розвитку школи, створення комфортного середовища для підростаючого покоління та оцінили роботу керівника школи за 2017– 2018н. р. задовільною.

Кiлькiсть переглядiв: 75