Видавництво "Педагогічна думка" запрошує Вас здійснити свій вибір!

Шановні колеги, вчителі та викладачі!

Розпочався ІІ етап конкурсного відбору проектів підручників для 5 та 10 класів закладів загальної середньої освіти! З 17 по 27 квітня Ви можете ознайомитися з фрагментами електронних версій підручників і обрати найкращий!

Видавництво "Педагогічна думка" запрошує Вас здійснити свій вибір! Пропонуємо переглянути фрагменти електронної версії підручника

Фізика (підручник для 10 класу рівень стандарту за програмою авторського колективу під керівництвом О.І. Ляшенка) (автори Головко М.В., Непорожня Л.В., Мельник Ю.С., Сіпій В.В.). за посиланням https://lib.imzo.gov.ua/handle/123456789/16.

Ознайомитися з презентаціями підручників можна за таким посиланнями Фізика (підручник для 10 класу рівень стандарту за програмою авторського колективу під керівництвом О.І. Ляшенка) (автори Головко М.В., Непорожня Л.В., Мельник Ю.С., Сіпій В.В.) http://peddumka.edukit.kiev.ua/konkurs_pidruchnikiv/konkurs_pidruchnikiv_2018

Переконані, що Ваш вибір буде свідомим і виваженим.

Вибір триватиме з 23 по 27 квітня на сайті Інституту модернізації змісту освіти.

Інструктивно -методичні матеріали для здійснення вибору. Режим доступу: https://lib.imzo.gov.ua/

Call-центр для допомоги вчителям під час конкурсного відбору проектів підручників для 5 та 10 класів

(044) 248-30-60,

+380639933366

o.dubovik@imzo.gov.ua

Зміст підручника відповідає навчальній програмі з фізики і астрономії, затвердженій МОН України (наказ № 1539 від 24.11. 2017 р.,), згідно якої на вивчення предмету в 10 класі відведено 3 години на тиждень.

Методичний апарат підручника орієнтований на формування ключових і предметної компетентностей учнів. Згідно з авторською концепцією, у підручнику реалізовано компетентнісний та особистісний підходи через побудову методичного апарату, диференційовану систему вправ, різноманітність завдань та вправ для самостійної роботи учнів, домашній фізичний експеримент, навчальні проекти, лабораторний практикум та практикум із розв’язування задач.

З цією метою до підручника включено практико- та компетентнісно орієнтовані завдання, вирішення яких передбачає використання набутих учнями знань та умінь із фізики і астрономії в практичних ситуаціях. Виокремлено спеціальну рубрику «Виявляємо предметну компетентність», в якій учням пропонуються завдання на виявлення рівня сформованості предметної компетентності у формі, максимально наближеній до формату зовнішнього незалежного оцінювання.

Сподіваємося, пропонований підручник стане вам у нагоді для успішного вивчення фізики і астрономії.

Кiлькiсть переглядiв: 113