Про введення у закладах освіти Великодимерської селищної ради обмежувальних заходів у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації.

Відповідно до Законів України «Промісцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», «Про захист населення від інфекційних хвороб», «Про забезпечення санітарного таепідемічного благополуччя населення», рекомендаціями відділу освіти Броварської райдержадміністрації, у зв’язку із збільшенням випадківзахворюваності на ГРВІ у районі та комунальних навчальних закладах Великодимерської селищної ради, з метою запобігання ускладнення епідемічної ситуації із захворюваності на ГРВІ та грип:

1. Призупинити освітній процес у комунальних закладах загальної середньої освіти Великодимерської селищної ради з 12.02.2018 р. по 16.02.2018 р. включно.

2. Обмежити проведення масових заходів із залученням учнівської молоді на період вказаний у п.1 розпорядження.

3. Керівникам навчальних закладів освіти забезпечити дотримання температурного режиму у закладах, регулярного провітрювання приміщень та їх вологого прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів.

Розпорядження.

Кiлькiсть переглядiв: 70