Інтеграція предметів художньо-естетичного циклу як засіб розвитку творчого потенціалу учнів.

22 листопада на базі Великодимерського НВО був проведений семінар-практикум для вчителів музичного мистецтва на тему: «Інтеграція предметів художньо-естетичного циклу як засіб розвитку творчого потенціалу учнів».

У роботі семінару взяли участь Царик Н.М., директор закладу освіти та Олексієнко О.М., заступник директора з навчально-виховної роботи .

Інтегрований урок музичного мистецтва та інформатики в 6-В класі «Подорож до музичного театру. Опера» провели Л.О.Гапонько, вчитель музичного мистецтва та Л.С.Крук, учитель інформатики. На інтегрований урок хореографії та природознавства "Свято зустрічі зими" в 2 класі запросили Т.М.Семиног, учитель початкових класів та учитель хореографії закладу освіти Л.А.Шелест.

За круглим столом учасники семінару обговорювали питання, доводили, що інтегрування навчальних предметів – важлива вимога сьогодення, ділилися досвідом роботи та враженнями. Пащук С.В. учитель музичного мистецтва Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник районного методичного об'єднання вчителів музичного мистецтва презентувала досвід роботи на тему "Проектна діяльність на уроках музичного мистецтва з метою формування ключових компетенцій". Негода О.М., учитель Погребської ЗОШ І-ІІІ ступенів познайомила вчителів з інформацією, яку отримала на курсах підвищення кваліфікації.

Фото-звіт.

Кiлькiсть переглядiв: 46