Наказ Про правила користування мобільними телефонами під час навчально-виховного процесу.

На виконання вимог Статуту та Правил внутрішнього розпорядку навчального закладу, для підвищення ефективності навчально-виховного процесу, формування культури використання мобільними телефонами у школі

Наказую:

1. Затвердити Правила користування мобільними телефонами під час навчально-виховного процесу в загальноосвітньому навчальному закладі (Додаток 1).

2. Продовжити на 2017-2018 н.р. заборону використовувати без потреби мобільні телефони під час навчально-виховного процесу.

3. Учителям початкових класів і класним керівникам:

3.1 Провести виховні години “Про правила користування мобільними телефонами під час навчально-виховного процесу”, “Про культуру використання мобільними телефонами”, “Правила мобільного етикету”, до 20.11.2017 р.

3.2 Довести інформацію до відома батьків до 20.11.2017 р.

Правила користування мобільними телефонами під час навчально-виховного процесу в НВО.

1. Загальні положення.

1. Правила користування мобільними телефонами під час навчального процесу в НВО є обов’язковими для виконання усіма учасниками навчально-виховного процесу: учнями, працівниками, батьками.

2. Дотримання Правил підвищує якість та ефективність освітніх послуг, гарантує психологічно комфортні умови навчально-виховного процесу.

3. Школа не несе відповідальності за збереження мобільних телефонів.

2. Умови користування мобільними телефонами.

1. У приміщенні та на території школи обов’язково ставити телефон на беззвучний режим.

2. Під час уроків і навчальних занять мобільний телефон слід вимикати.

3. Учасники навчально-виховного процесу мають право у позаурочний час використовувати мобільні телефони на території школи як засіб для комунікації: дзвонити, надсилати смс повідомлення, обмінюватися інформацією, слухати радіо і музику через навушники тощо.

4. Учасникам навчально-виходного процесу заборонено:

4.1. У школі слухати радіо та музику без навушників.

4.2. Пропагувати жорстокість і насильство за допомогою мобільних телефонів.

4.3.Свідомо завдавати шкоди іміджу школи.

3. Відповідальність.

1. За одноразове порушення, оформлене у вигляді доповідної на ім’я директора, оголошується зауваження (з написанням пояснювальної).

2. У разі порушення Правил допускається вилучення мобільного телефону учителем для передачі адміністрації школи та повернення батькам учня.

Кiлькiсть переглядiв: 111